Konsertit

KYMI BRASS XXIII KONSERTIT JA TAPAHTUMAT 2024

Kymi Brass ⅩⅫⅠ tiedot päivittyvät pikkuhiljaa...

Tänä vuonna lippu kannattaa hankkia etukäteen suoraan netistä:
Timo Brass Band
Hanki Timo Brass Bandi – Saturday Night Beaver! liput tästä!

Helsinki Symphonic Brass liput tulevat myyntiin tähän…

Lipunmyynti aloitetaan paikan päällä noin tuntia ennen konsertin alkua.

Konsertit sekä keikat ovat ikärajattomia, mutta iltakeikkojen myöhäisestä kellonajasta johtuen suosittelemme nuorimpien saapuvan keikalle huoltajan seurassa.

 

 

 

Pe 1.11. klo 12 Timo Brass Band -koululaiskonsertti

Kuusankoskisali, Kuusankoskitalo

Timo Brass Band esiintyy koululaisille pe 1.11.2024 klo 12.00 Kuusankoskitalon Kuusankoskisalissa. Olemme yhteydessä suoraan kouluihin konsertista. 

TIMOn kotisivut

 

Pe 1.11. klo 19 UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Aili Ikonen & Sami Pitkämö

Kuusaasali, Kuusankoskitalo

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja laulusolistit Aili Ikonen ja Sami Pitkämö vievät nostalgiselle aikamatkalle vuosikymmenten taakse. Rakastetut klassikot, ikivihreät iskelmät ja viihdemusiikinhelmet Frank Sinatrasta Laila Kinnuseen ja Ella Fitzgeraldista Olavi Virtaan kuljettavat pitkin Muistojen bulevardia. Kapellimestarina Ed Partyka.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Ensi vuonna 50-vuotisjuhlavuottaan viettävä UMO on julkaissut yli 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa. www.umohelsinki.fi

Aili Ikonen (s. 1982) on yksi Suomen parhaista jazzlaulajista, joka vaikuttaa oman soolouransalisäksi myös lauluyhtye Rajattomassa. Hän on kysytty solisti, jonka kuulasta ääntä on verrattu niin Laila Kinnuseen kuin Ella Fitzgeraldiin. Hän on julkaissut kolme sooloalbumia sekä useita eri yhtyeiden kanssa tehtyjä levyjä. Laulamisen lisäksi Ikonen säveltää ja sanoittaa omaa materiaaliaan. www.ailiikonen.fi

Sami Pitkämö (s. 1973) tunnetaan monipuolisena muusikkona ja laulajana, mutta myös säveltäjänä, sovittajana, tuottajana ja kapellimestarina. Hän on esiintynyt ja levyttänyt useiden eri artistien kanssa ja hänen oma orkesterinsa on toiminut mm. Tanssii tähtien kanssa-ohjelmanyhtyeenä. Tällä moni lahjakkuudella riittää erilaisia musiikillisia projekteja ja löytyypä takataskusta myös yhteinen Lauluja rakkaudesta ja vähän muustakin-albumi UMOn kanssa. www.samipitkamo.com

La 2.11. klo 18 Konsertti

Kouvolan kaupungintalon juhlasali

Helsinki Symphonic Brass

Helsinki Symphonic Brass on klassista musiikkia esittävä vaskiorkesteri, joka perustettiin vuonna 2019. HSB koostuu sinfoniaorkesterin vaskisektiosta ja lyömäsoittimista. Kokoonpanoon kuuluu: 4 trumpettia, 4 käyrätorvea, 4 pasuunaa, 1-2 tuubaa, 2 lyömäsoittajaa. HSB:n soittajat ovat nuoria vaski- ja lyömäsoittajia, jotka vaikuttavat ympäri Suomea opettajina ja muusikkoina.

Helsinki Symphonic Brass yhdistää vaskisoitinten voimakkaan ja monipuolisen äänen lyömäsoitinten dynaamisiin rytmeihin ja tekstuureihin, luoden rikkaan ja voimakkaan musiikkikokemuksen. Ohjelmisto sisältää laajan valikoiman klassisia teoksia renessanssi- ja barokkiajalta tämän päivän moderneihin teoksiin sekä elokuvamusiikkiin.

HSB:n johtaja on kapellimestari-trumpetisti Sauli Saarinen (s. 1988) on monipuolinen muusikko, joka on esiintynyt useissa suomalaisissa yhtyeissä ja orkestereissa niin trumpetistina kuin kapellimestarina. Saarinen on tunnettu kapellimestarina, joka johtaa monipuolisesti musiikkia genrerajoista riippumatta. Hän onkin löytänyt itsensä monipuolisista johtamistehtävistä, välillä hyvin lyhyellä varoitusajalla. Vuonna 2021 Saarinen johti Tze Yeung Hon modernin Minn(i)e -kamarioopperan maailman ensi-illan Tallinnassa vain viikon varoitusajalla, ja vuonna 2022 Xenakis100 -festivaalin avajaiskonsertin Helsingissä vain kolmen päivän varoitusajalla. Vuonna 2023 hän debytoi Tampere Filharmonian ja Kymi Sinfoniettan kapellimestarina. Vuodesta 2023 lähtien Saarinen on työskennellyt kapellimestarina Puolustusvoimien varusmiessoittokunnassa.

 

https://www.facebook.com/p/Helsinki-Symphonic-Brass-100062249982405/

 

La 2.11. klo 20 Saturday Night Beaver

Pato Areena, Kuusankoski

TIMO Brass Band esittää:
Saturday Night Beaver Pato Areenalla

Liput 25 € / 23€ / Me kaksi-kaverilippu 42 €
OSTA LIPPUSI TÄÄLTÄ!

TIMO Brass Band ei tyydy pelkästään ammattitaitoiseen soittamiseen: TIMO:n show on täyttä viihdettä kaikenikäisille silmille ja korville. Bändi on tottunut tanssimaan ja juhlimaan yleisön seassa viilettäen pitkin katuja ja käytäviä, joten kokonaisvaltainen spektaakkeli on taattu!

Yksityistilaisuuksissa ympäri Suomea viihdyttäneen ja Saksan festareiden päälavankin valloittaneen TIMOn ohjelmistoon kuuluu niin tunnettuja klassikoita kuin tuoreita listahittejä. Nimekkäiden suomalaisten ja ulkomaalaisten melodioiden sekaan on heitetty myös New Orleansin paraatien tunnetuimpia sävelmiä.

TIMOn puhallinorkesterin musiikillinen monipuolisuus ja karismaattinen lavaesiintyminen takaavat yleisölle mukaansatempaavan elämyksen.

DANILA PUSHIN – trumpetti
AAPO WIKSTÉN- trumpetti
ESA-PEKKA TUPALA – pasuuna
LASSI SILVENTOINEN – altto saksofoni
SAMI LEPONIEMI – tenori saksofoni
CASIMIR EKMAN – baritoni saksofoni
ALEKSI YLIMÄKI – rummut
OSKARI AURAMO – rummut
VILLE NIEMELÄ – sousafoni

https://timobrassband.com/

Su 4.11. klo 15 Päätöskonsertti

Kouvolan kaupungintalon juhlasali

Kymi Brass XXIII 23. päätöskonsertti

Päätöskonsertti kokoaa Kouvolan kaupungintalon juhlasalin estradille perinteiseen tapaan kaikki Kymi Brassin osallistujat pienimmistä kurssilaisista kokeneisiin konkareihin ja meritoituneihin taiteilijoihin. Ohjelmassa soivat tottakai Kymi Brass Bandien I, II ja III esitykset, joiden lisäksi kuuntelijat pääsevät ihastumaan erilaisten pienempien vaskikokoonpanojen taidonnäytteistä.