Ilmoittautuminen

KYMI BRASS XX ILMOITTAUTUMINEN

Linkki ilmoittautumiskaavakkeeseen TÄSSÄ!

Osallistumismaksut 2021

Kymi Brass osallistumismaksu on 120 €, koululaisilta ja opiskelijoilta 100 € ja Pohjois-Kymen musiikkiopiston oppilailta 50 €. Maksu sisältää brass bandiin osallistumisen, opetuksen, konsertit, koulumajoituksen sekä ruokailun lauantaina ja sunnuntaina. Vaskiopettajat, jotka tuovat Kymi Brassiin oppilaitaan, saavat osallistumismaksusta alennusta 25% per tuotu oppilas. 

Osallistumismaksu suoritetaan viimeistään perjantaina 22.10.2021 Pohjois-Kymen musiikkiopiston tilille
Nordea FI1020251800070547 .
Viestikenttään tulee laittaa osallistujan nimi!

Majoitus

Kymi Brassin koulumajoitus järjestetään Kouvola-talon läheisellä Kaunisnurmen koululla (os. Pajaraitti 10). Koulussa majoittuville tarjotaan lounaan lisäksi Kouvola-talolla aamupala lauantaina ja sunnuntaina sekä iltapalaa lauantaina. Koulumajoituksessa yöpyvien on suotavaa tuoda oma patja tai makuualusta, koska musiikkiopiston patjoja ei välttämättä riitä kaikille.

Koulumajoituksessa on yövalvonta. Luokat on jaettu erikseen tytöille ja pojille sekä ala- että täysikäisille. Kävelymatkaa koululta Kouvola-talolle on noin 500m.

Hotellimajoitusta on tarjolla lähellä Kouvolataloa mm. hotelli Vaakunassa (os. Hovioikeudenkatu 2). Sivulta  www.sokoshotels.fi pääset huonevarauksiin ja mahdollisiin ajankohtaisiin tarjouksiin.

Muita hotelleja Kouvolassa ovat mm. Scandic Kouvola ja hotelli Turistihovi.