Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kymibras/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kymibras/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kymibras/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Ilmoittautuminen | Kymi Brass

Ilmoittautuminen

KYMI BRASS XIX ILMOITTAUTUMINEN

Linkki ilmoittautumiskaavakkeeseen TÄSSÄ!

Osallistumismaksut 2019

Kymi Brass osallistumismaksu on 100 €, koululaisilta ja opiskelijoilta 80 € ja Pohjois-Kymen musiikkiopiston oppilailta 40 €. Maksu sisältää brass bandiin osallistumisen, opetuksen, konsertit, koulumajoituksen sekä ruokailun lauantaina ja sunnuntaina. Vaskiopettajat, jotka tuovat Kymi Brassiin oppilaitaan, saavat osallistumismaksusta alennusta 25% per tuotu oppilas. 

Osallistumismaksu suoritetaan viimeistään perjantaina 18.10.2019
Pohjois-Kymen musiikkiopiston tilille Nordea FI1020251800070547 .
Viestikenttään tulee laittaa osallistujan nimi.

Koulumajoitus

Kymi Brassin koulumajoitus järjestetään Kouvola-talon läheisellä Kaunisnurmen koululla (os. Pajaraitti 10). Koulussa majoittuville tarjotaan lounaan lisäksi Kouvola-talolla aamupala lauantaina ja sunnuntaina sekä iltapalaa lauantaina. Koulumajoituksessa yöpyvien on suotavaa tuoda oma patja tai makuualusta, koska musiikkiopiston patjoja ei välttämättä riitä kaikille.

Koulumajoituksessa on yövalvonta. Luokat on jaettu erikseen tytöille ja pojille sekä ala- että täysikäisille. Kävelymatkaa koululta Kouvola-talolle on noin 500m.

Hotellikiintiö Kymi Brassilaisille

Sokos Hotelli Vaakunassa (Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola) on varattu kiintiö Kymi Brassin osallistujille. Tätä kiintiötä hyödyntävien on itse tehtävä huonevarauksensa joko puhelimitse 010 7839 101 tai sähköpostilla reception.kouvola@sokoshotels.fi. Varausvaiheessa tulee mainita kiintiön nimi ”Kymi Brass 2019”.

Huonehinnat: 1hh 95€ /huone /yö ja 2hh 115€ /huone /yö. Lisävuodeveloitus 20€ /henkilö /yö. Huonehinnat sisältävät runsaan aamiaisen noutopöydästä, asukassaunan ja kuntosalin käytön. 

Hotellivuorokausi alkaa kello 15.00 ja huoneen luovutus lähtöpäivänä on kello 12.00 mennessä. Yksittäisen huonevarauksen voi perua veloituksetta tulopäivänä kello 18.00 mennessä. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä ja kiintiö on voimassa varaustilanteen salliessa 25.10.2019 asti.

Paikoitus hotellin piha-alueella on maksullista joka päivä kello 22.00 – 07.00. Hotellin välittömässä läheisyydessä on myös maksutonta paikoitustilaa. Lisätietoja hotelli Vaakunan palveluista sekä ajo-ohjeet: https://www.sokoshotels.fi/fi/kouvola/sokos-hotel-vaakuna